Hvad siger andre om empowerment foredrag

Hvad siger andre?

Fra tabu til samtale 

Et foredrag om, hvordan man taler om alkoholproblemer ud fra en empowerment tilgang, hvor din samtalepartner føler sig styrket efter jeres samtale. 

Henvender sig til sagsbehandlere, skolelærere, pædagoger. Handler om vigtigheden af at turde italesætte, det man ser og oplever på en anerkendende i stedet for fordømmende måde. 

Henvis til dine artikler 

Fængende titel: 

Se det at vokse på i et hjem med alkoholproblemer fra barnets perspektiv og få større viden om, hvordan du som fagprofessionel og som en del af netværket kan gøre en meget stor forskel for det enkelte barn. 

Suppleret med faglig og forskningsbaseret viden, jf. dit speciale og forskningsassistent, 

Få konkrete how-to redskaber. 

Fra krumspring til kraftspring med empowerment tilgangen: Sådan ruster du udsatte unge til fremtidens uddannelsesystem og arbejdsmarked. 

Skab sød musik med empowerment tilgangen: Sådan skaber du rytme i dine relationer. 

Læs om bogen her
Katja Balslev Nielsen empowerment offent

Vil du skabe tro, håb og retning?

Med inspiration fra den norske empowerment forsker, der peger på Pippi Langstrømpe som det gode magtmenneske, bygger jeg min tilgang på nysgerrighed, ærlighed og menneskelighed.   Du kan kalde mig en empowerment entusiast, der bruger værdierne som hemmeligt vågen til at sparke dørene ind til andres drømme, håb og styrke til forandring.

 

Jeg tilbyder et kærligt los i r*ven til de af jer, der gerne vil andet end det konforme. Som er klar til et opgør med vanetænkningen og som brænder for at gøre en forskel. Jeg vægter den individuelle originalitet højt – vi skal turde vove at sprænge rammerne – eller som det mindste få det bedste ud af dem

Hvad værdsætter jeg?

1. ÅBENHED


Åbenhed for at skabe rum for vores kreativitet, nysgerrighed og punktere fastlåste forforståelser eller antagelser. Åbenhed for andres perspektiver på verden og til at se os selv og andre på nye måder.
På grund af min åbenhed har jeg også altid haft en appetit på livet, og har bl.a. studeret i USA som 16 årig, læst på universitetet i Berlin og specialiseret mig i alkoholproblematikker og teknologistudier, selvom jeg uddannede mig til religionssociolog. Jeg elsker nye veje, sammenhænge og sammensætninger. 


2. FRIHED
Frihed til at leve det liv, som er vigtigt for mig, og rum til det liv, som er vigtigt og værdifuldt for dig. Friheden til at tænke nye tanker og ikke være fastlåst i det kendte eller gældende, så der skabes rum for motivation og empowerment. 


3. RELATIONER
Jeg trives bedst i kontakten med andre mennesker. Derfor har jeg specialiseret mig i det relationelle møde, og mine oplæg vil derfor heller aldrig bestå af envejskommunikation. I mine øjne er det de delte ideer, fortællinger og indsigter, der sætter os selv og vores praksis i bevægelse, og der hvor resonansen og forbindelsen skaber effekt. 


4. TILLID 
Jeg værner om tilliden som grundfundament for den gode relation, hvad enten det er til dig som kunde, borger i systemet eller ansat. Samtidig har jeg gennem mange år arbejdet med, hvordan vi bevarer tilliden til os selv og andre i det relationelle møde. Min mission er, at alle skal føle sig værdige og værdifulde som menneske. 

 

5. PERSONLIG VÆKST OG UDFORSKNING 
Når vi opdager og identificerer vores styrker, sårbarheder, værdier, ideer og ressourcer, er det, at vi vokser som menneske. Når vi vokser, så skaber vi også rum for, at andre kan vokse i deres liv. 

 

6. HUMOR
Som person er jeg lattermild. Derfor er der også altid en lethed og engagement i mine oplæg, fordi jeg bringer svære og tabubelagte emner ned på jorden, så de bliver mindre sårbare at tale om.