Bog og foredrag om empowerment i socialt arbejde

Hvad tilbyder jeg?

Jeg holder foredrag om socialt udsatte voksne med komplekse problemstiller. Samt udsatte unge, der har haft en opvækst med alkoholproblemer. Jeg har særlig fokus på selvværd og empowerment tilgangen, og hvordan vi styrker den enkeltes tro på sig selv og mestring i forhold til livet generelt.  

Derudover tilbyder jeg et praksisnært foredrag om, hvordan man benytter empowerment tilgangen til at skabe effektive forløb med fokus på ejerskab, værdsættelse og værdibaseret målsætninger. 

Tidligere kunder: STAR, Socialstyrelsen & Psykiatrifonden

Virksomheden er aktuelt lukket, og jeg tilbyder derfor ikke foredrag m.m.

Hvis I gerne vil arbejde med et fælles værdigrundlag og empowerment tilgangen i jeres virksomhed, tilbyder jeg særligt tilrettelagt workshops med afsæt i min bog "Sagsbehandler på rette kurs: kompasset til integritet og empowerment". 

Jeg tilbyder coachingforløb til dig, der har haft en opvækst med alkoholproblemer, og som gerne vil stå stærkt i dig selv. Lytte til egne behov og grænser og leve det liv, som du drømmer om uden skyld og skam. 

Derudover tilbyder jeg coachingforløb som en del af den kommunale indsats med særlig fokus på empowerment og værdibaseret selvledelse til at mestre overgang til uddannelse eller job. Forløbet kan tilrettelægges, så det passer til jeres brugeres behov. 

I forbindelse med workshopforløb om empowerment eller alkoholproblematikker tilbyder jeg supplerende supervision med afsæt i den empowerment - orienteret samtale. 

I 2016 udkom jeg med bogen "Sagsbehandler på rette kurs: kompasset til integritet og empowerment", som tilbydes til offentlige ansatte, der gerne vil have fokus på det stærke relationelle møde med færre konflikter og modstand. 

Jeg brænder for alkoholproblematikker, og hvordan vi skaber en helhedsorienteret indsat for socialt udsatte. I den forbindelse kan jeg hyres som debat - og paneldeltager. Jeg har bl.a. deltaget i panel for Psykiatrifonden og Depressionsforeningen og faciliteret paneldebat for Kræftens Bekæmpelse på Ungdommens Folkemøde 2018