top of page
Hovedtelefoner

Podcasts

Her finder du de podcasts, jeg deltager i, for at kaste lys på skam i professionelle relationer. Mit håb er, at vi derved får et ordforråd for skammen, så vi reducerer forråelse og krænkelser i praksis og derimod øger værdighed og empati i vores relationer og arbejde. 

Er du interesseret i at sætte skam på dagsordenen, er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@katjabalslevnielsen.dk

Skam og forråelse

Jeg medvirker i et særligt bonusafsnit i podcastserien ”Forråelsens ansigter” hos Socialt Indblik. 

I podcasten "Skammen skaber grobund for forråelsen – og forråelsen kan føre til skam" fortæller jeg mere om, hvordan skammen kan blive tydelig og fylde mere, så den ikke ender i forråelse, og så den måske kan tage skyldfølelsen fra både ansatte og borgere.

Podcast_Velfærdsprofeten_skam i professionelle relationer_KP_De forbudte følelser.png

De forbudte følelser

Sammen med lektor Merete Monrad fra Aalborg Universitet og lektor Helle Kloppenborg fra Københavns Professionshøjskole letter jeg låget på pandoras æske af forbudte følelser som skam, vrede og frustration i praksis sammen med værterne Lotte Andersen og Maja Haack Fra Velfærdsprofeten, K

”Skam er værdighedens vogter: vores indre kritiske stemme. Den er til for at værne om os, da vi ikke skal være skamløse. Men skam kan gøre meget skade, når vi ikke forholder os til den. Den bliver giftig, hvis vi prøver at gemme den væk – og så eksploderer den i forsvarsmekanismer.”

(Katja Balslev Nielsen)

bottom of page