Cookie- og privatlivspolitik

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – OPFYLDELSE AF KONTRAKT

I forbindelse med bestilling af foredrag hos Katja Balslev Nielsen, vil du opgive følgende oplysninger, herunder særligt:

  • Dit navn / firmanavn

  • Din adresse

  • Din e-mailadresse

  • Dit telefonnummer

  • CVR-nummer

  • Dine betalingsoplysninger

De informationer, som du giver, er sikret gennem WIX. 

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med ekspederingen af din bestilling, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.
Hvis du har bestilt levering feks. af min bog, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til mit fragtfirma, pt. Postnord med henblik på levering af dine indkøb.


BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – SAMTYKKE
Hvis du har givet samtykke til at modtaget mit nyhedsbrev, og jeg derfor må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud, behandler jeg din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig. 
Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af mine e-mails eller ved at kontakte mig på info@katjabalslevnielsen.dk  og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve og tilbud.


DATASIKKERHED
Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.


Jeg anvender tredjeparter til behandling af:
- dine køb af foredrag — Nemtilmeld
- håndtering af nyhedsbreve via e-mail — WIX
- håndtering af spørgeskemaer — Wufoo
Ovenstående har givet garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


OPLYSNING, INDSIGELSE, ÆNDRING, DATAPORTABILITET OG SLETNING
Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger, som jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:


Katja Balslev Nielsen
CVR-nr. 39440660 
Vigerslev Allé 34
2500 Valby
Tlf.: 42794536
E-mail: info@katjabalslevnielsen.dk


Du kan desuden kontakte databeskyttelsesrådgiveren direkte på:
Katja Balslev Nielsen
Vigerslev Allé 34
2500 Valby
Tlf.: 42794536
E-mail: info@katjabalslevnielsen.dk


Hvis der er fejl i de oplysninger, jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.
Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så jeg kan sende dig mit nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.
Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

COOKIES
For at få mit website til at fungere bedst muligt lægger jeg sommetider små datafiler, såkaldte cookies, på din computer. Det gør de fleste store websites.


HVAD ER COOKIES?
En cookie er en lille tekstfil, som et website gemmer på din computer eller dit mobiludstyr, når du besøger sitet. På den måde kan websitet huske dine handlinger og indstillinger (såsom login, sprog, skriftstørrelse og andre indstillinger for visning) i en vis periode, så du ikke behøver at foretage indstillingerne, hver gang du går ind på sitet eller bevæger dig fra én side til en anden.

 

SÅDAN BRUGER JEG COOKIES:
Jeg bruger cookies for at gøre din oplevelse på sitet så optimalt, som det nu kan lade sig gøre, målrette annoncer og måle trafik:
• WIX er et system der er specialiseret i at sende nyhedsbreve, og tracker hvad du køber, så du kan få relevante nyhedsbreve tilsendt, hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet
• Facebook gør det muligt for mig, at målrette annoncer mod besøgende på min hjemmeside på Facebook.

 

SÅDAN SLETTER DU COOKIES:
Du kan kontrollere og/eller slette cookies, som du vil – læs mere på aboutcookies.org. Du kan slette alle de cookies, der allerede er på din computer, og indstille de fleste browsere til at forhindre dem i at blive lagt på computeren. Hvis du gør dette, skal du dog muligvis selv tilpasse dine indstillinger manuelt, hver gang du besøger et site, og visse tjenester og funktioner vil muligvis ikke fungere.

 


 

© 2018 Katja Balslev Nielsen I Telefon: +45 42794536  I Mail: info@katjabalslevnielsen.dk

  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Facebook Icon

Katja Balslev Nielsen

Forfatter, debattør og foredragsholder