SMART mål metoden_empowerment tilgangen_bog om empowerment i socialt arbejde .png

Få den ultimative guide til at arbejde med SMART MÅL og empowerment i praksis

Få masser af redskaber gennem e-bogen, når du skriver dig op til mit nyhedsbrev. Det koster kun din mailadresse, når du tilmelder dig nederst på siden.

FÅ EN PRAKSISNÆR E-BOG OM AT ARBEJDE EMPOWERMENT ORIENTERET MED SMART MÅL, DER STYRKER OG MOTIVERER DEN ENKELTE TIL FORANDRING. 

Du få redskaberne til at arbejde med inddragelse og empowerment tilgangen i beskæftigelsesindsatsen. 

Gennem 5 nemme trin viser samtalehåndbogen dig:

 

  • Hvorfor SMART mål skaber mere tilfredse samtalepartnere og reducerer konflikter, fordi den understøtter en anerkendende tilgang og empowerment. 

  • Hvordan du kan blive mere inddragende i dit tilgang, så din samtalerpartner får tiltro til mestre sin proces og tager ejerskab for indsatsen, fordi samtalen understøtter empowerment. 

  • En træfsikker struktur, du kan følge trin for trin i dine jobrettede samtaler, så der er en klar forventningsafstemning, som er nem at følge op på, og understøtter tillid, tryghed og samarbejde.

  • Hvordan du får knækket koden til at spare dig selv og din samtalepartner for frustrationer over manglende progression eller succesoplevelser. 

Håndbogen om smart mål og empowerment er kort, enkel, struktureret og pakket med praksisnær information, der gør det nemt for dig at anvende i praksis med det samme.

Om få minutter kan redskaberne fra SMART mål metoden lande direkte i din mail. 

Tak for at connecte.

Samtidig bliver du skrevet op på min nyhedsliste og får kvit og frit e-mails med endnu flere redskaber til at styrke dine samtaler med empowerment tilgangen. Ingen spam. Kun gode sager og tilbud. 

Så har jeg skrevet bogen Sagsbehandler på rette kurs: Kompasset til integritet og empowerment, Akademisk forlag.

Vil du gerne lære endnu mere om empowerment tilgangen og værdsættende målsætninger i beskæftigelsesindsatsen? 

Så har jeg skrevet nogen Sagsbehandler på rette kurs: kompasset til empowerment og integritet lige netop til dig. 

Du kan læse mere om bogen ved at trykke på billedet. Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor du samtidig får rabat på bogen.  

bog om empowerment i beskæftigelsesindsatsen_bog om empowerment i socialt arbejde_Kompasse