top of page
SMART mål metoden_empowerment tilgangen_bog om empowerment i socialt arbejde .png

den ultimative guide til SMART Modellen 

Få masser af redskaber gennem e-bogen, når du skriver dig op til mit nyhedsbrev. Det koster kun din mailadresse, når du tilmelder dig nederst på siden.

FÅ EN PRAKSISNÆR E-BOG OM AT ARBEJDE EMPOWERMENT ORIENTERET MED SMART MÅL, DER STYRKER OG MOTIVERER DEN ENKELTE TIL FORANDRING. 

Du få redskaberne til at arbejde med inddragelse og empowerment tilgangen i beskæftigelsesindsatsen. 

Gennem 5 nemme trin viser samtalehåndbogen dig:

 

  • Hvorfor SMART mål skaber mere tilfredse samtalepartnere og reducerer konflikter, fordi den understøtter en anerkendende tilgang og empowerment. 

  • Hvordan du kan blive mere inddragende i dit tilgang, så din samtalerpartner får tiltro til mestre sin proces og tager ejerskab for indsatsen, fordi samtalen understøtter empowerment. 

  • En træfsikker struktur, du kan følge trin for trin i dine jobrettede samtaler, så der er en klar forventningsafstemning, som er nem at følge op på, og understøtter tillid, tryghed og samarbejde.

  • Hvordan du får knækket koden til at spare dig selv og din samtalepartner for frustrationer over manglende progression eller succesoplevelser. 

Håndbogen om smart mål og empowerment er kort, enkel, struktureret og pakket med praksisnær information, der gør det nemt for dig at anvende i praksis med det samme.

Om få minutter kan redskaberne fra SMART mål metoden lande direkte i din mail. 

Tak for at connecte.

Samtidig bliver du skrevet op på min nyhedsliste og får kvit og frit e-mails med endnu flere redskaber til at styrke dine samtaler med empowerment tilgangen. Ingen spam. Kun gode sager og tilbud. 

Så har jeg skrevet bogen Sagsbehandler på rette kurs: Kompasset til empowerment og integritet, Akademisk forlag.

Forestil dig, at du har en tilgang, som ikke kun påvirker, hvordan du har det, når du går på arbejde og de relationer, som du skal indgå i. 

Men ikke nok med det, så smitter tilgangen også af på dem, du skal hjælpe, fordi du møder dem med inddragelse, værdighed og partnerskab. En tilgang, som ikke bare fungerer som et redskab, men som farver den måde, du ser sig selv, andre og verden på. 

Det er det empowerment tilgangen kan. 

Den kan vende magtesløshed til styrke og kraft. Ikke kun i dig selv, men også i den du skal hjælpe.

Så hvis du vil havde endnu mere praksisnær viden og håndgribelige redskaber til at arbejde med empowerment tilgangen og værdsættende målsætninger i beskæftigelsesindsatsen, så er det netop det, du får i bogen Sagsbehandler på rette kurs: kompasset til empowerment og integritet lige netop til dig. 

Du kan læse mere om bogen ved at trykke på billedet. Du kan også skrive dig op til mit nyhedsbrev, hvor du samtidig får rabat på bogen.
 

bog om empowerment i beskæftigelsesindsatsen_bog om empowerment i socialt arbejde_Kompasse
Bog om empowerment_SMART mål_ beskæftigelsesindsatsen_socialt arbejde.png
bottom of page